TUI lanserar charter från Örebro till Teneriffa

Reseaktören TUI utökar sitt charterprogram från Örebro Airport i vinter med en helt ny charterdestination: Teneriffa.

Hotell i Los Gigantes, Tenerife.

Hotell i Los Gigantes, Teneriffa.

Det blir fyra avgångar mellan den 5 december 2023 och 19 mars 2024, bland annat i samband med sportlovet, skriver TUI i ett pressmeddelande..

– Kanarieöarna hör till våra mest populära resmål under vintern. Vi vet att många resenärer uppskattar att kunna flyga till solen från sin regionala flygplats, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI.

Utöver Teneriffa erbjuder TUI resor till Gran Canaria även denna vinter.

En förändring jämfört med i fjol är att flygen till Gran Canaria går på olika veckodagar under säsongen istället för en fast veckodag per vecka.

Resmålet trafikeras mellan den 28 oktober 2023 och den 25 mars 2024.

– Detta blir omtyckt, Teneriffa har varit efterfrågat länge, säger Mikael Smedberg, vd på Örebro Airport.

Den nya charterlinjen till Teneriffa är direktflyg till Teneriffa södra flygplats med TUI:s charterflygbolag, TUIfly Nordic.

Restiden är cirka 6 timmar.

Avresa den 5 december, 23 januari, 18 februari (sportlov) och 19 mars.

Bli en privat sponsor du också! Canariajournalen har valt att ha allt innehåll utanför betalväggar och finansierar sin drift med annonser och privata sponsorer, utan prenumeration eller pressstöd. Det kostar pengar att driva kvalitetsjournalistik, och du kan hjälpa oss att bli ännu bättre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valfri slant pengar: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. Tack på förhand för ditt stöd !