Ny charterdestination från Luleå och Umeå: Teneriffa

Reseaktören TUI utökar sitt charterprogram från Luleå och Umeå Airport i vinter med en helt ny charterdestination, kanarieön Teneriffa.

Teneriffa,- populärt resmål.

Teneriffa,- populärt resmål.

Första avresedatum till Teneriffa blir den 7 november, skriver TUI i ett pressmeddelande.

Sträckan trafikeras vid sex tillfällen mellan den 7 november och 26 mars med avresa på tisdagar.

Efterfrågan på flygresor är fortsatt stark, både när det gäller reguljärtrafik och charter, skriver TUI i pressmeddelandet.

– Swedavia arbetar kontinuerligt med linjeutveckling för att möta behovet av tillgänglighet med flyg i vår region. Därför är ett stärkt destionationsutbud av resor med direktflyg till sol och värme under vintern väldigt välkommet, säger Ann-Christin Viklund, flygstationschef på Luleå Airport, i pressmeddelandet.

TUI utökar på Umeå Airport med charterresor til Teneriffa.

Första avresedatum blir den 12 december i samarbete med flygbolaget Jettime.

Två avgångar kommer att trafikeras, tisdag den 12 december samt tisdag den 6 februari.

Den nya destinationen blir ett komplement till den redan trafikerade sträckan Luleå-Las Palmas på Gran Canaria och Umeå-Las Palmas.

Bli en privat sponsor du också! Canariajournalen har valt att ha allt innehåll utanför betalväggar och finansierar sin drift med annonser och privata sponsorer, utan prenumeration eller pressstöd. Det kostar pengar att driva kvalitetsjournalistik, och du kan hjälpa oss att bli ännu bättre: Bli sponsor, Vipps eller Swish en valfri slant pengar: Vipps: 95 74 94 69. Swish: 070 2314 263. Tack på förhand för ditt stöd !

Tags