ANNONSE
Las Palmas de Gran Canaria
+22°C
Partly Sunny
Santa Cruz de Tenerife
+23°C
Partly Sunny
PUBLISERT 15. APRIL 2018
Två personer blev allvarligt skadade i en quadolycka på Teneriffa på lördag. Foto: @ 112canarias
Två personer blev allvarligt skadade i en quadolycka på Teneriffa på lördag. Foto: @ 112canarias

Många allvarliga trafikolyckor på Kanarieöarna i helgen

Fredag, lördag och söndag har det inträffat flera allvarliga trafikolyckor på Kanarieöarna. Idag, söndag, skadades fem personer, tre av dem allvarligt i en bilolycka på Teneriffa.

ANNONSE

Det var två personbilar som kolliderade med varandra klockan 8.15 söndagsmorgon på väg TF-46 i Guía de Isora, skrev nödcentralen på Kanarieöarna i ett pressmeddelande.

De skadade satt fast i bilarna och losstogs av brandmän som ryckte ut.

Två barn i åldrarna sex och sju år samt en kvinna blev allvarligt skadade i olyckan. Två män har lindriga skador.

I San Mateo, Gran Canaria, blev en 88-årig man allvarligt skadad när han träffades av en bil klockan 9.30 söndag.

En motorcykel kraschade med en personbil  på vägen TF-24 i La Orotava på Tenerife klockan 13 söndag. Motorcykelföraren fick måttliga skador.

I Teneriffa Valle Ucanca-området blev två personer, en man och en kvinna från Iran, allvarligt skadade när de körde av med en fyrhjulig motorcykel och hamnade i en ravin klockan 18 på lördag.

En 55-årig man på en cykel blev allvarligt skadad när han kolliderade med en bil på GC-291 vid Hormiguero i Guía, Gran Canaria klockan 11.30 på lördag.

På Gran Canaria kolliderade en 30 årig motorcykelförare med en bil klockan 11.15 lördag i Gáldar på Gran Canaria och blev allvarligt skadad.

Natt till lördag blev en 55-årig man kritiskt skadad när han blev påkörd på Avenida de Gran Canaria i Playa del Inglés på södra Gran Canaria. Föraren avvek, men greps samma dag.

På fredagen klockan 13 fick en kvinna måttliga skador och ett barn blev lättare skadat när blev påkörda på huvudvägen i Guaza, i Arona, Teneriffa.

Samma dag klockan 14,40 skadades en kvinnlig cyklist allvarligt och en manlig cyklist blev måttligt skadad i en kollision med en bil i Avenida del Mar i Teguise, Lanzarote. Båda skadade är från Tyskland.

På Gran Canaria skadades en 30 årig motorcykelförare i en olycka i Las Palmas på morgonen på fredagen. Mannen kolliderade med en bil och fastnade under bilen.

Klockan 6.30 på fredagen morgon skadades en man måttligt och en man skadades lätt när två bilar frontalkolliderade på väg TF-657 i Arona på Teneriffa.

Läs också

Mann pågrepet etter påkjørsel av fotgjenger i Playa del Inglés

Mann påkjørt og alvorlig skadet i Playa del Inglés i natt

ANNONSE

Kari Svendsen opptrer i Arguineguín

21.02.2019 18:00

Kari Svendsen opptrer med banjo og sang i Sjømannskirken i Arguineguín.
ANNONSE

En komplett ferieøy

Gran Canaria byr på dramatisk og vakker natur, interessante fortidsminner, spennende arkitektur og trivelige bymiljøer.

Yrende kulturliv

Den musikk- og kulturinteresserte har mye å glede seg over på Gran Canaria. Nesten hver dag er det konserter, opptredener og utstillinger et eller annet sted på øya.

ANNONSE

Utsøkte råvarer

Gode råvarer, originale oppskrifter og smakrike retter preger matkulturen på Gran Canaria. Flere retter er enkel, god og næringsrik husmannskost.

ANNONSER
ANNONSE